28 Kasım 2012 Çarşamba

Başhekimle beklenen toplantı

Bazen, sadece televizyon izlediği saçma bir dizinin yayınlanacağı güne uyandığı için bile mutlu olabiliyor insan. Bugün de onlardan biri...

Hastaneye gidip, yazmaktan bıktığım ama yapmaktan bıkmadığım rutinleri yerine getirip internet başında bir gün geçirdim.

Spider-Man'in ilk çizeri "Steve Ditko" ile ilgili bir belgesel izledim. Böyle orijinal yapımları izlemek her zaman keyif veriyor (Bunu dün izlemiştim sanırım).



Öğlen arasında doktor odasında buluştuk. Benim gibi filmle uğraşmaya hevesli kişiler olduğunu öğrendim, belki ilerde kısa bir film çekeriz (Belki değil). Daha önceden toplantı kararı verdiğimiz konularda konuşmak için yeni başhekimimizle bugün mesai bitiminde toplantı yapmaya karar verdik.

Mesai bitiminde doktor odasında buluştuk. Daha önceden belirlediğimiz konularda verimli bir söyleşi oldu. Somut adımlar atılmamış olsa da somut adımların ayak sesleri duyuldu. Sonuç olarak hepimiz umutlu ayrıldık.

Çıkınca yürüyerek Polisevi'ne giderken acilden gelen bir telefonla hastaneye geri döndüm. Bir hastayı değerlendirip odaya döndüm. Polisevi'nde bir şeyler yiyip televizyon izleyip uyudum.

2 yorum:

  1. kısa filmde kısa oyunculara ihtiyaç olursa hani diye göz kırpıyorum sana ;)

    YanıtlaSil