13 Kasım 2012 Salı

"Artvin State Hospital"

Sabah uyanıp hastaneye geldim. Yatan hastama baktım, kantine uğrayıp kahvaltımı aldım. Odaya geldim. Bir hasta geldi, muayene ederken yönetim katından çaycı Kadir elinde bir mektupla çıkageldi.

Üzerinde ESTS (Avrupa Göğüs Cerrahları Derneği) logosunu gördüm. Kongreler ve önemli tarihleri hatırlatan bir broşürle, şu andaki üyelerin listesini ve iletişim adreslerinin olduğu bir kitapçık içeren bir zarftı.


İstanbul'da bile zor ulaşan bu tarz mektupların burada elime geçmesi ilginç geldi. Zarfın üzerine Türkçe bile yazmıyordu.

Öğleden sonra da poliklinikte müzik dinleyerek ve internette gezinerek geçti. Çıkışta çarşıya gidip başka bir ev yemeği yapan yeri denedim "Sultan Sofrası". Fakat sevmediğim yemekler vardı bugünkü menüde. Ben de mantı sipariş verdim. 28 dakikada önüme gelen mantı için tam 8 lira verdim. Burası için kararsızım, sanırım sulu yemeklerini de deneyip karar vereceğim.

Yemek sonrası odaya döndüm. Biraz oda arkadaşımla muhabbet sonrası, futbol maçımız için halı sahaya gittik.
Artık her salı futbol, her perşembe basketbol oynuyoruz.
Halı sahada, normalde oynayacak adam bulunmaz, biz tam 18 kişiydik ve dokuzarlıktan maç yaptık, gerçekten yorucu ve yıpratıcıydı. 8-8 berabere biten maçta 3 gol attım.

Sonra odaya dönüp duş alıp uyudum.

2 yorum:

  1. zorunlu hizmet nelere kadirmiş...3 gol...görmeden inanmam birileri fotoğraf ya da video çeksin hocam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem de 9a 9 oynuyorduk ve genelde defans oynarım. Ama işte ummadık taş baş yarar kadrosundan

      Sil