9 Kasım 2012 Cuma

Öğlen kaçamağı ve akşam şarabı

Dünkü basketbolun etkisiyle mi bilmiyorum ama sabah geç uyandım. Polisevinin servisini kaçırdım. Ben de hastaneye yürüyerek gitmeye karar verdim. Polikliniğe geldiğimde kapımda bir kalabalık bekliyordu.

Meğer hepsi yanlış kayıt açtırmışlar; kimi Genel Cerrahi kimi de Göğüs Hastalıklarına gitmesi gerekirken bana kayıt açtırmışlar. Öğlene kadar hiç hasta gelmedi. Öğlen arasında tam yemeğe gidiyordum ki gelen telefonla Göğüs Hastalıkları uzmanının odasına çağrıldım.

Donut ziyafeti sonrası verilen sözler tutulmuştu. Sıcacık börek, kek, kabak tatlısı, ev yapımı ayran, un kurabiyesi ve yaprak sarma ile öğlen yemeğimizi yemiş olduk. Üzerine de bir çay çok iyi gitti doğrusu.

Silip süpürülmüş hali

Öğleden sonra da hasta gelmedi. Çıkışta Migros'a uğrayıp alışveriş yaptım. Yarın futbol oynayacağımız için belki bu akşamdan içerim diye bir de şarap aldım.

Süt ve süt ürünlerinden vazgeçemiyorum

Odaya geldim. Şarabımı açtım, peynirlerimi hazırladım (Eski kaşar, Tulum, Keçi) ve "Savages" filmini izledim. Dışarıda sağanak yağmur başladı ve keyfime eşlik etmesi için pencereyi de sonuna kadar açtım. Film bitene kadar bir şişeyi bitirdim. Ardından televizyonu açtım ama izlerken uyumuşum. Gecenin bir yarısı uyanıp biraz da meyve yiyerek uykuma kaldığım yerden devam ettim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder