11 Kasım 2012 Pazar

Koru'da Kahvaltı

Sabah 9 gibi kalktım. 10.00'da topluca Koru Otel'de kahvaltıya gideceğimiz için hemen hazırlanıp çıktım. Yürüyerek Polisevi'nden 10 dakikalık bir mesafede. Koru'ya varana kadar bol bol fotoğraf çektim. Sonbaharın renklerinin neredeyse tümünü 10 dakikalık yolda görüp fotoğrafladım. Koru'ya vardığımda yağmur başladı.


On dakika içinde 4 kişi olduk ve çiseleyen yağmur eşliğinde kocaman şemsiyesi olan bir masada kahvaltı ederiz diye planladık. Uzun süre kimse gelmedi. Daha sonra yağmur bastırdı ve çocuklu gelecekleri düşünerek içeri geçtik.


Sonra teker teker insanlar gelmeye başladı ve kısa zamanda 15-16 kişi olduk. Bolca muhabbet ettiğimiz ve güzelce karnımızı doyurduğumuz bir gün oldu. Öğleden sonraya kadar oturduk.


Daha sonra odaya dönüp, çektiğim fotoğraflarla uğraştım. Akşama doğru yüksekten düşen bir hasta için hastaneye uğradım. Müdahale gerektiren bir durumu yoktu, minimal efüzyonu vardı ve Ortopedi başka bir kırığı için yatırdı.

Daha sonra Polisevi'nde akşam yemeğimi yiyip, bir haftadır kaçak olarak uzattığım sakallarımı top sakal şeklinde kesip yattım. Bıyıklar uzun olduğu için şimdilik asimetrik ve çirkin duruyorlar gerçi. Top sakaldan ziyade insanların beklentileri kot pantolon izni üzerineydi ama o konuda bir uzlaşma sağlanamadı diye biliyorum.

< < Bugün çektiğim tüm fotoğraflar sıralı tam liste > >

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder