1 Kasım 2012 Perşembe

Aldığım illuminati mesajlarını çözdüm

Sabah telefonuma gelen youtube linki ve Çapa'daki* PACS sisteminin IP adresiyle uyandım. O da ne demek diyenler için kısa bir özet geçiyim.

Android işletim sistemiyle çalışan telefonlara "Chrome to Phone" diye bir program yüklüyorsunuz. Aynı zamanda masaüstü veya dizüstü bilgisayarınızda kullandığınız tarayıcıya da aynı eklentiyi yüklüyorsunuz. Bu sayede bir tuşla internette gezidğiniz bir siteyi veya bir fotoğrafı anında telefonunuza gönderebiliyorsunuz.

Chrome to Phone tuşu

Tahminimce bunu Çapa'daki doktor odasındaki bilgisayara yüklemiş olmalıyım ki bu linkler sabah sabah ben uyurken telefonuma geldi. Geçen hafta da illuminati içerikli youtube videoları gelmişti, tırsıp programı silip tekrar yüklemiş bundan da kimseye bahsetmemiştim. Ama bu sabah her şey anlaşıldı. Meğer nöbette internette gezerken yanlışlıkla birinin bu düğmeye basması sonucu bu linkler telefonuma gelmiş.

Kısmen müzik dinleyerek kısmen de istatistikle ilgilenerek geçti yine gün. Bugün Genel Sekreter Artvin'e gelecekmiş. Heralde yarın bir gün tanışırız.

Öğleden sonra, çıkmaya yakın bir yağmur bastırdı ve kısa sürede kesildi. Biz de Kalp Damarcıyla müteahhitin yarım bırakıp kaçtığı şantiyeye çıkıp bir iki fotoğraf çektik.

180° panoramik (Tıklayınca büyür, ama bi'yere kadar)


Hastaneden çıkıp çarşıda birşeyler yedim. Telefonla Dahiliyeciden konsültasyon geldi, yarını bekleyebilecek olmasına rağmen dönüşte hastaneye uğrayıp hastayı değerlendirdim, muhtemel parankimal bir tutulum bulgularından şüphelenip tomografi istedim.
İki günden beri hastanenin iki Göğüs Hastalıkları uzmanı da Ankara'da olduğundan bana başvuran hasta sayısının da arttığını farkediyorum. İnsanlara yardımcı olmak iyi de bilmediğim konularda sınırlarımı zorlayamam.
Polisevine dönüp oda arkadaşımla biraz lafladıktan sonra kitabımı okurken uyuyakalmışım.

*Çapa: İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder