30 Ekim 2012 Salı

Ek iş buldum: Amelelik

Haftanın ilk iş gününe erkenden uyandım. Bayram tatili boyunca da çoğunlukla erken kalktığım için pek zor olmadı. Servisle hastaneye gittim. Vizit yapacak hastam olmadığı için erkenden odama geçip kahvaltımı yaptım. Oda daha önce belirttiğim sebepten buz gibiydi.

Bayram dolayısıyla ihmal ettiğim blogları ve rss sitelerimi okudum. Öğleden önce bir, öğleden sonra hiç hasta gelmedi. Daha çok internetle ilgilendim. Oda buz gibi olmuştu, girenler morga geldik gibi hissediyoruz diye takılıyordu.

O basit boşluğu nalburdan alacağım bir köpük izolasyon maddesiyle kapatabilirim gibi düşündüm. İnternetten inceledim ama somut bir şey bulamadım. Ben de mesai bitince çıktım hastaneden tam karşıdaki nalburdan bir tane aldım.

Yerli malıdır

Eldivenimi giyip elimden geldiğince köpürttüm. Sonuçta odaya giren rüzgar kesildi. Yandaki odada da aynı sorun olduğunu bildiğimden kalanını da oraya sıktık ama orayı tam kapatamadık.


Çıkışta saat 16.30 gibiydi ve saatlerin bir saat geri alınmasından sonra hava iyice erken kararmaya başlamıştı. Hatta Aralığın ilk haftasına kadar günler kısalmaya devam edecek. Hesaplarıma göre 8 Aralık gibi 15.40 gibi hava kararacak.

Dolmuşla odaya döndüm. Yemek yedim televizyon seyrettim ve erkenden uyudum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder