20 Ekim 2012 Cumartesi

2 film birden

Tüm haftanın yorgunluğu üzerine pek de erken olmayan bir saatte dinlenmiş olarak kalktım. Polisevinde kahvaltı sonrası hastaneye uğrayıp hastalarıma bakma niyetiyle çıktım. Hava çok güzeldi. Yürüyerek gitmeye karar verdim. Yolu yarılamıştım ki bir araba durdu yanımda.

İrfan Abi'ydi bu, gezmeye çıkmış, gezelim diye tutturdu. Hastaneye gitmem gerektiğini söyleyince beni kısa bir tura ikna etti. Hatila Vadisi yolu üzerinden Çoruh Nehri Vadisi'ni gösterip beni hastaneye bıraktı.

Çoruh Nehri Vadisi, Hatila Milli Park Yolu

Barajda şu sıra su biriktirildiği için, barajlar kurulmadan önce Türkiye'nin en yüksek debili nehri olan Çoruh neredeyse artık akmıyor da denebilir.

Hastaneye gittiğimde bir hastamı taburcu ettim, diğer hastamın da tüpüne baktım, hava atışı devam ediyordu. Onunla da pazartesi taburcu olma vaadiyle vedalaşıp hastaneden çıkıyordum ki beraber arşiv tarama yaptığımız Acilci benden yardım istedi. Tesadüfen hastanede olduğumu söyledim ve yardımına gittim. Girdiği tüm vakalar silinmiş ve yedek almadığı için tekrar girmesi gerekecek. Bu vesileyle uğradığım Başhekim Yardımcısı odasında ilginç şeyler öğrendim.

Daha sonra odaya dönüp dün aldıklarımla akşama kadar film keyfi yaptım. Uzun süredir Hollywood yapımı olup da gişe filmi olmayan güzel bir film izlememiştim, çok hoşuma gitti.

2011 Frontera Şili Merlot, Eski kaşar, Erzurum Tulum peyniri, Antepfıstığı


Bu da filmin fragmanı, tavsiye ederim:



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder