22 Aralık 2012 Cumartesi

Sürpriz oda arkadaşı

Sabah erkenden kalkıp biraz atıştırıp dış mekan deneme çekimlerimiz için otogara gittik.


Hepimizde biraz heyecan ve utangaçlık vardı. Heyecanımızın yatışması için kantine gidip birer çay içtik. Daha sonra eşyalarımızı çıkarıp kameramızı kurduk. İlk önce otogar planları çekmeye karar verdik, hem belki filmde kullanırız diye hem de belki insanların tepkisini ölçmek için.


İnsanlar Atv'de yayınlanan ve Hopa'da çekilen dizi ekibi olduğumuzu sandı, yardım etmek isteyenler oldu, hangi kanaldan geldiğimizi soranlar oldu. Olumsuz bir tepkiyle karşılaşmadık.

Daha sonra biraz ilerideki asma köprünün yanında çekmeyi planladığımız bir sahne için de deneme çekimleri yaptık.


Buradaki çekimler bitince çarşıda Ferhan Usta'da bir şeyler yedikten sonra ilk deneme olmayan çekimi yapmak için İskebe yoluna gittik. Filmde doktoru oynayacak olan Dahiliyeci de oraya geldi. Bir kaç denemede çekimi yaptık.

Biraz da ambiyans sesi için Koru Otel yolunda ses kaydı aldık. Çektiklerimize bilgisayarda bakmak ve çektiğimiz tek dublajlı sahnenin dublajı için Radyologun evine gittik. Uzun uğraşlar sonucunda telefonla konuşma sahnesinin telefonla konuşma sesini çok içimize sinmese de kaydettik.

Daha sonra vakit kaybetmeden evlere dönüp giyinip futbol oynamaya gittik. Dönüşte odaya dönüp duşumu alırken kapı çalıyor gibi geldi. Duştan çıkıp kapıya baktığımda bir valiz gördüm. Yanıma birini vermişlerdi. İki dakika müsade isteyip giyinip odayı kısmen toparlayıp çocuğu içeri aldım.

Daha önce odaya birini vermeyecekleri yönünde söz almış olmama rağmen böyle bir şey yaşanması beni biraz sinirlendirdi. Akşamı bu sinirle geçirdim, zaten yorgun olduğumda hemen uyudum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder