17 Aralık 2012 Pazartesi

Kasting

Yine yeni bir hafta başladı Artvin'de. Bakalım bu hafta kaç hasta ameliyat edemeyeceğim, kaç hasta muayene edip odamda boş boş oturacağım.

Ucu ucuna servise yetişip hastaneye gittim. Öğlene kadar hasta gelmedi. Önümüzdeki hafta çekimlerine başlayacağımız kısa film için artık oyuncu bulma zamanımız geldi.

Öğlen arasında KETEM'de çalışan doktor arkadaşımıza "Artvin'e yeni gelmiş hala idealist doktor" rolünü teklif ettik, o da kabul etti. Yaşlı ve hasta amca rolü için kafamızda bir aday olmakla birlikte kısmi çekincelerimiz olduğu için arayışta olduğumuzu diğer doktor arkadaşlarımıza da söyledik ve Acil Uzmanı, eczacı olan ev sahibiyle mutlaka tanışmamış gerektiğini söyledi.

Çıkışta Psikiyatrist, ben ve Acil Uzmanı eczaneye gittik. Amca tam da aradığımız fiziksel özelliklere sahipti. Film projemizden bahsettik, tereddüt etmeden kabul etti. Senaryoyu detaylıca anlattık, fakat eşi biraz çekindi ve kaş göz hareketleri yaptığını görünce, bu akşam biraz düşünmelerini, yarın tekrar konuşacağımızı söyleyip ayrıldık. Amca hakkında ortak görüşümüz fiziksel olarak çok uygun olduğu ve biraz normalden fazla neşeli olduğuydu.

Daha sonra çarşıda bir şeyler yiyip evlere dağıldık ve ben kameranın kullanma kılavuzunu çalışıp internette onlarca video izledim. Uzun zamandır, hayatıma yön veren sınavlardan beri bu kadar ciddi bir şekilde bir şey için çalıştığımı hatırlamıyorum.


Daha sonra biraz da televizyon izleyip erkenden yattım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder