14 Aralık 2012 Cuma

Senaryo yazımı

Oda arkadaşım gittiğinden beri, saati çalmadığı için mi yoksa erken yatmadığım için mi bilmiyorum ama erken kalkamıyorum. Servisi kaçırdığım için de dolmuşla gidiyorum. Dolmuşla hastaneye gittim, tek yatan hastamı taburcu edip polikliniğe geçtim.

Dün tüm gün hastanede süren internete girme problemi devam ediyordu. Çok kararlı bir şekilde Bilgi-İşlem birimini arayıp çok hastam olmadığını söyleyip bu sebeple internetimi açmalarını rica ettim. Biraz dil döktükten sonra kilit noktadaki kişiyle yaptığım diyalogdan sonra daha önceden bile kapalı olan siteleri açtırmayı başardım.

İlk işim, dün, internet bağlantısında problem yaşanmasından dolayı Polisevi'nde yükleyemediğim basketbol videomuzu YouTube'a yükledim.

Artvin'de sisli bir öğlen

Gün içinde internette kısa film çekmeyle ilgili bir çok bilgilendirici video izledim. Aslında görüldüğü gibi kolay olmadığını, sadece bir kamerayla hiç bir şey çekilemeyeceğini öğrendim. Ses alma ve ses kayıtla ilgili sayısız video izledim ve bir sürü yazı okudum. Bunlar sonucunda bir mikrofon gerekliliği de duyulduğunu anlamış oldum.

Yarın Radyolog'un evinde; ben, Psikiyatrist ve Radyolog kahvaltı edip senaryo hakkında konuşmaya karar verdik.

Hastaneden çıkışta çarşıda bir şeyler yiyip odaya döndüm. Sulu kar yağmaya başlamıştı. Polisevi'nde internet problemi sürüyordu. Kablosuz bir çok modem var, iki gündür onlara bağlanıyorum ama internete bağlanamıyorum.


Resepsiyonu arayıp modeme reset atmalarını rica ettim ama yapamayacaklarını söylediler. Ben de oturup kafamızda oluşturduğumuz senaryoyu yazıya döktüm. Daha sonra televizyon ve biraz da internetten dizi izleyip uyuyakaldım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder