13 Aralık 2012 Perşembe

Görsel Basketbol günü

Sıradan bir perşembeye uyandım, hastaneye gidip yatan hastamı kontrol ettim. Kahvaltımı edip polikliniğe geçtim. Çapadan Hocam aradı.

Mediastinal kitlelerle ilgili yazımızı bir göz atmam için bana göndermişti. Ben de göz atmış ufak tefek yazım hatalarını düzeltmiş, referansları kontrol etmiş ama hocaya geri göndermeyi unutmuştum, onu hatırlattı. Bu vesileyle Avrupa Göğüs Cerrahisi Konferansı için tezimin özetini göndereceğim de aklıma geldi.


Öğlene kadar tezimin ingilizce özetine düzgün bir şekil verip hocaya gönderdim. Öğleden sonra da Psikiyatristle yine senaryo hakkına ufak bir toplantı yapıp hafta sonu bir evde buluşup detaylıca konuşma kararı aldık.

Bu arada hastanede internete yeni konan bir filtre sayesinde çoğu siteye ulaşılamıyorum. Özellikle zamanımın çoğunu geçirdiğim youtube, twitter vs. gibi siteler. Bir kaç kez Bilgi-İşlem yetkilisiyle telefonda konuştum ama faydası olmadı.

Akşam basket sahasına gidip basket oynadık her perşembe yaptığımız gibi. Ama bu sefer maçımızı kameraya kaydettik ve bir kısmını Youtube'a yükledim. İki maç yaptık ikisini de kazandık. Zaten görüntüleri izleyince anlayacaksınız.



Maçtan sonra evlere dağıldık. Hemen çektiğim maç görüntülerini izledim. Bir oturuşta 1,5 saatlik iki maçımızı aralıksız izlemişim. İnternette sorun olduğu için YouTube'a koymakta sorun yaşadım. Daha sonra duşumu alıp televizyon izleyip uyudum. Odada oda arkadaşı varken daha az televizyon izlediğimi ve daha erken yattığımı farkettim.

1 yorum:

  1. Best No Deposit Slots for USA Players - Wooricasinos.info
    The Best USA No winwinbet Deposit 헬로우 블랙 잭 Slots for USA Players · Bonanza Slots · Starburst Slots · 바카라룰 Sweet Bonanza Slots 생활 바카라 · Gonzo's bet365 우회 주소 Quest Slots · The Dog House

    YanıtlaSil